adzuan's FotoPage

By: adzuan amirullail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 28-Sep-2009 03:31 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya 2009

ni anak wancu makan smpi tak ingat dunia
van olskol cik tipah.Kalo masuk pimp my ride sah sah menang
dni sibuk ngan bebudak datang beraya
View all 11 photos...
Tahun ni beraya kat Tg Malim. Wan nak ajak balik KB tetapi dia x sedar kot yang dia tngh sarat..apa daaa bini aku ni. Terberanak kat merapoh tu ajer nyer yerrr....

Bagi sedara mara yang tak balik tu rugi lerrr....umah opah nasib baik tak runtuh jerrr. Alhamdulilah dapat juga beraya bersama-sama dan beramai ramai. Ntah bila pulak dapat berkumpul reramai mcm tu....


Tuesday, 18-Aug-2009 20:16 Email | Share | | Bookmark
Latest Update

pancit siot jalan kaki kat zoo
jimat kos makan kat kedai indon ajer kat jakarta
aku dni dan city
View all 17 photos...
I'm updating a variety of picture here since my last update no idea when or what
Lately rasa cam sibuk cam wakil rakyat..adoiyaiiii....


Friday, 30-Nov-2007 11:09 Email | Share | | Bookmark
MyDini dah 40 ari umurnya

 
 
 
View all 12 photos...
Agaknya waktu aku upload gambar ni dah lebih 40 ari umur Dini. Lama gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nak tunggu 100 ari....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tenzeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn


Wednesday, 14-Nov-2007 02:17 Email | Share | | Bookmark
My Dini ver.2

 
 
 
View all 6 photos...
Ini gambar Dini before nak kena bercukur rambutnya.Aku plak bengong tak ambik gambar statik time bercukur tu, tu ler pasal gambar time ada rambut jerr ada ni.Mata Dini skrg makin besar...eiiii tensen nyer kalo time dia ngamokkkkk...Dini nyer nangis tu punya ler ber psikologi...pitching tangisan dia tu memang membuatkan aku rasa cam nak start keter gi kedai mamak..


Friday, 2-Nov-2007 06:42 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidilfitri

ni promosi diri sendiri
ni plak piknik kat PD
ni jamuan ari raya kat S alam
View all 12 photos...
Tahun ni keme beraya di Tg. Malim. Bukan taknak balik KB, tapi Wan sarat daaa, dibuatnya ter be ranak kat merapoh ke tak ke tensen. Tahun ni ala kadar aje sambutan, tak kemana pun. Abis kuat pun raya ke-3 gi Hot Spring kat Behrang. Rendam kaki yang penuh dengan fungus (kaki emi dan aiman paling banyak fungus)..haha


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net